Oferta de Racó d' Oci la Gresca

7 de January del 2016

Nova oferta de Racó d' Oci la Gresca per al lloguer de les nostres sales amb Chikipark :
 
En realitzar la reserva de dilluns a dijous (no festius ni vigílies de festiu), tindràs un DESCOMPTE de 20 €.
 
NO HO PENSIS MÉS, FES LA TEVA RESERVA PER A QUALSEVOL DIA DEL 2015.
 
Horari: 16:30h - 20:30h
 
 
 
Promoció vàlida fins al 31 març 2015.
 
 
 
Si cancel·leu una reserva amb promoció, no es retornarà l'import, podràs reutilitzar per a una futura reserva en la qual no s'aplicarà la promoció.
 
Funcionament de la cancel·lació: l'usuari podria cancel·lar la seva reserva i canviar-la per un altre dia (segons disponibilitat) sempre que ho faci amb una antelació mínima de 72 hores prèvies a l'inici de la festa que l'usuari pretén cancel·lar.
 
L'usuari té un termini d'un any, comptat des del dia en què s'havia de celebrar la festa cancel·lada, en el qual ha de fixar la nova reserva. És a dir, si la reserva a cancel·lar era per al dia 15-09-2014, la nova festa s'ha de celebrar per tot i com a màxim el 15-09-2015. Passat aquest termini d'un any, Racó d'Oci la Gresca considerarà la festa DEFINITIVAMENT cancel·lada i es cobrarà l'import pagat en concepte de despeses de cancel·lació.
 
En cap cas Racó d'Oci la Gresca retornarà la quantitat pagada en concepte de reserva, sinó que l'aplicarà a la nova reserva que realitzi l'usuari. Aquest servei de canvi de reserva té un cost de 10 €.